T3 Community Discussion & Support

Let's build the best free Joomla template framework, together!
  1. Mahdi
  2. General Discussion
  3. Tuesday, June 18 2013, 05:43 AM
  4.  Subscribe via email
I added "custom.css" but it didn't applied !
It's not linked to the page
Comment
There are no comments made yet.
Accepted Answer
Mahdi Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
I don't understand ! The custom.css is added now !
I just enabled and disabled developer mode !

Thanks :)
Comment
There are no comments made yet.
  1. more than a month ago
  2. General Discussion
  3. # Permalink
Admin Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
Hi Mahdi,

Where did you put custom.css file?
Did you modify blocks\head.php file?

And you can also provide your site link if possible, it will help us easy to tracking down your issue.

Regards
Comment
There are no comments made yet.
  1. more than a month ago
  2. General Discussion
  3. # 1
Mahdi Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
Hi Mahdi,

Where did you put custom.css file?
Did you modify blocks\head.php file?

And you can also provide your site link if possible, it will help us easy to tracking down your issue.

Regards


/templates/t3_blank/css
Should I modify head.php ? where is it ?
my website is offline but I'll send you the link if needed later

Thanks
Comment
There are no comments made yet.
  1. more than a month ago
  2. General Discussion
  3. # 2
Admin Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
Hi Mahdi,

I am glad it works. I think it related to your browser cache.
For head.php, it is in \templates\your_template\tpls\blocks folder. You do not need to modify it.

Though it can be use to add your custom google analytics or other custom scripts

Regards
Comment
There are no comments made yet.
  1. more than a month ago
  2. General Discussion
  3. # 3
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.